Select Page
Twintig jaar na de onopgeloste moord op een topdiplomaat, krijgt diens collega Fiona een tip die naar de oplossing zou kunnen leiden. Ze gaat terug naar Tunis en terwijl ze allerlei onopgeloste zaken ontdekt, loopt haar leven groot gevaar. Deze bijzonder spannende en realistische thriller speelt voor een groot deel in Noord-Afrika. De schrijver heeft hier gewoond terwijl zijn vrouw werkzaam was als diplomate. De reizen die Fiona onderneemt, de contacten die ze heeft, het groeiende radicalisme, het komt allemaal waarheidsgetrouw over. Onbetrouwbare politici met geheime agenda’s blijken diplomatieke spelletjes te spelen. Het verhaal leest als een trein. Het gevaar blijkt niet alleen in moslimfundamentalisme te liggen maar veel dichter bij huis. Voor liefhebbers van thrillers en lezers die meer willen weten van het leven in Noord-Afrika.